Powered by Jitbit Forum free trial version.
home recent topics recent posts search faq  

Pulado Forumregister | lost password   open id
Messages in this topic - RSS

Home » Collaborations » Beste ziet Nike Air Max 1 in leeftijden

Organize and Team up to make the ultimate game!
|
8/16/2015 11:19:41 PM

riscoare
riscoare
Posts: 4
Noodlanding op het water de gebruikelijke-mesh gebaseerde constructie die is de ideale versie van de schoen voor de zomerse hitte, de nike air max 1 kopen gaat all-leer voor te bereiden voor de koudere maanden vooruit. Wat meer is, deze nieuwe colorway ontvangt een zeer aantrekkelijk uiterlijk dat fans waarschijnlijk kan halen wat vibes van de klassieke Air Max 1 lijkt op de gewilde "Storm" of "Terra Huarache" edities. Dit men kenmerkt een Dark tinnen suède basis met een bos groen spatbord, zwart Swooshes en Fuchsia Flash, goud en blauwgroen accenten in. Wat je uiteindelijk met is misschien wel een van de beste looks die we hebben gezien voor de Air Max 1 in leeftijden, compleet met een daling-ready ACG-achtige kleurenpalet. Met een omvangrijk tussenzool en Air Max-eenheid, de vele lederen panelen gebogen naar voren in een bijna agressieve manier. We hebben gezien dat de Suns colorway retro een aantal keren, maar dit is een van de eerste keer dat de witte lederen variëteit zal terugkeren omdat debuteert terug in Chuck's spelen dagen. We hebben de Air Max 2015 don een geheel rode kleurstelling eerder gezien, maar ergens Nike een manier gevonden om de nieuwste aflevering in zijn luidde Air Max geschiedenis nog meer opvalt.

De Nike Air Max 2015 op zoek was goed al, maar nu is het een 'Premium' upgrade krijgt. De kussens voor je voeten krijgen een kijkje brutaler dan ooit met een heathered zwart en oranje geweven textiel bovenste en een gemarmerde camouflage blik toegevoegd aan de tussenzool en nike air max 1 goedkoop columns. De druk op zoek Air Maxes worden vervolgens afgewerkt met een doorzichtig oranje zool die een andere blik op meer camo van onderen mogelijk maakt. Max Air, Lunar demping, en een luchtig mesh bovenste combineren in een ideale sneaker voor uw zomer sneaker rotatie, gepresenteerd in een passend zinderende Zwart Hot Lava colorway. Eindig ze af met witte en warm lime accenten, en je goed om het hele seizoen te gaan. We kunnen alleen maar voorstellen als Nike had geen officiële Kentucky releases hadden ze bereikt een perfect seizoen kampioenschap inbegrepen, maar we vertrokken met herinneringen aan hun run in de vorm van de Nike Air Max 95. Met een monochroom koningsblauw hele, aanrakingen van witte sloeg de Swoosh branding, maar zelfs dat is verduisterd door de blauwe stiksels waarin het.

Na de release van de Neon 95s afgelopen weekend, is nike belgium online store nog steeds zwaar met de klassieke Volt styling bovenop een aantal klassiekers. De Nike Huarache deelden de beruchte colorway, net als een van de Nike Air Max 90. Aangezien Nike Sportswear gaat door een aantal van de meest memorabele silhouetten in haar archieven, waarom dan niet draperen de Nike Air Max 1 in de look? De 1987 game-changer gemaakt door Tinker Hatfield maakt gebruik van een 3M reflecterende Swoosh terwijl een donkergrijze spatbord en tussenzool zorgt voor de Volt tint om te schitteren op de oogjes en bodem. Wat resulteert is een onheilspellende kijk op een van de Swoosh meest memorabele '90 kleurencombinaties. Dankzij Britse retailer Grootte? krijgen we de Air Max 94 OG precies op tijd voor de zomer. Een schone witte sport mesh houdt beneden de meeste van de bovenste, terwijl synthetisch textiel overlays geraakt in een reeks van grijze en blauwe tinten. De eenvoud van elke zwart-wit colorway moeten helpen identificeren van de modellen hoewel, als de twee contrasterende kleuren zorgen voor een interessante kijk op twee van Nike's klassieke modellen op zoek naar vernieuwde door de nieuwste technologie de Swoosh te bieden heeft. Klaar voor uw lente maaltijd in het park is deze editie van de Air Max 90, sport een bijpassende geblokte picknick deken bovenste in zwart en wit.
0 permalink
|

Home » Collaborations » Beste ziet Nike Air Max 1 in leeftijden

Powered by Jitbit Forum 7.2.1.0 © 2006-2011 Jitbit Software